За въпроси и запитвания:
0890 300 500

Меню
Меню

Срокове за доставка

След завършена поръчка, оператор на GET.BG ще се свърже с вас за потвърждение на поръчката и уточняване, кога ще се извърши доставката. Срокът за доставка обикновенно е от 1-3 дни, като зависи от вида на стоката и населеното място. Доставката се извършва с куриерска фирма цената за доставка е 5.99 лв. за София и 5.99 лв. за страната.

За поръчки над 150.00 лева и тегло под 20 кг. доставката е безплатна. Минималната стойност на една поръчка е 20.00 лв.

Доставката на стоки над 20 кг е по тарифа на куриерските фирми. 
За всяка пратка, която съдържа пакет над 20 кг. към използваната цена до момента ще се добави допълнителна доставка изчислена по тарифните планове на куриерската компания. 

Възможни са следните варианти за доставка:

Доставка до посочен от вас адрес: Пратката се доставя до избран от вас адрес. Посочете адрес, на който може да ви открият в работно време 9:00-17:00 (домашен или служебен). Куриер ще се свърже с вас за потвърждение на доставката.

Доставка до офис на куриерска фирма SPEEDY: Пратката се изпраща до избран от вас офис на куриерската фирма. Вие получавате известие, когато пратката е там и може да я получите от съответния офис. Пълен списък на офисите, може да видите тук: Офиси на СПИЙДИ

Получаване на поръчка от офис на GET.BG: Може да получите пратката от нашия офис в гр.София, ул. Въртопо 47, преди това трябва да имате направена поръчка и оператор да се е свързал с вас и потвърдил кога може да дойдете да получите стоката. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки