За въпроси и запитвания:
0890 300 500

Меню
Меню

Методи на плащане

Плащане през PayPal.com

С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки). 
Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в GET.BG за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера.
При плащане с PayPal има такса от 6%.
Внимание: ако плащането е извършено от нов и непроверен член на PayPal ще бъдат извършени допълнителни проверки от наша страна преди да изпълним поръчката. При засичане на опити за плащания с чужди кредитни карти ще бъдат информирани съответните органи на МВР.

Плащане при доставка

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. GET.BG поема разходите по инкасо и застраховка на стоките. Изберете този метод и при получаване и плащане от офис на "ГЕТ.БГ 2020" ООД или SPEEDY. В някои офиси на SPEEDY има и ПОС терминал и там може да платите с карта. 

Поръчка на изплащане

За целеви кредит към Ти Би Ай Банк ЕАД могат да кандидатстват:

Физически лица, пълнолетни български граждани, или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани, с регулярни доходи.

ОДОБРЕНИЕ

от 5 минути до 15 минути

СРОК

от 3 месеца до 36 месеца

РАЗМЕР

от 100 лева до 10 000 лева

Процедура - Онлайн кандидатстване

Основните стъпки в процеса на онлайн кредитиране са следните:

1. Избирате стоката /стоките, която искате да закупите на изплащане и я /ги  добавяте в кошницата. Избирате начин за плащане „ На кредит".

На кредитиране подлежат стока/и на обща стойност над 100 лв.

2. С помощта на специално разработен  Ти Би Ай Банк ЕАД калкулатор, лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да изберете най-удобния за Вас вариант на погасяване. Системата автоматично изчислява всички полета на калкулатора след избор на срок на кредита.

След като изберете план на изплащане, за да продължите напред, трябва да дадете своето съгласие за обработка на личните данни. За целта се запознайте с документа „ Искане декларация за потребителски кредит" и  маркирайте  полето за «Съгласие за обработка на лични данни». По този начин извършвате електронно изявление, че сте запознати и приемате условията.

3. Попълвате форма със следните данни - име, ЕГН, тел. за връзка, и-мейл, адрес.

4. Трябва да сте запознати и да приемете Общите условия за онлайн покупка и Декларацията за използването на личните Ви данни.

5. След потвърждаване на цялата информация по поръчката от Вас  „ГЕТ.БГ 2020” ООД изпраща всички въведени данни на Ти Би Ай Банк ЕАД.

6. Служител на Ти Би Ай Банк ЕАД ще се свърже с Вас в рамките на един час ( в работното време на Банката от 9:00 до 19:00 ч.) на посочените  телефони и ще допълни необходимата информация в искането за финансиране.

7. „ГЕТ.БГ 2020” ООД ще Ви информира за становището по искания кредит , а Вие ще получите SMS известяване за това.

Инструкции - подписване и връщане на документи Ти Би Ай Банк ЕАД от клиента към търговеца

a) Клиентът се идентифицира с лична карта, като това задължително трябва да бъде титуляра по договора. 

b) Клиентът предоставя на куриера копие на лична си карта от двете страни. Собсвеноръчно вписва  „Вярно с оригинала!",датата и се подписва. 

c) Куриерът дава за подпис на клиента: Искане-декларация за потребителски кредит, 2 екземпляра на Договор за потребителски кредит, 2 екземпляра на Застрахователен сертификат и Общи условия на засрахователното покритие - ако кредита е защитен  и фактура. 

Искане декларация за потребителски кредит - Клиентът вписва трите си имена, ЕГН, град, дата на обозначените места и се разписва на „КАНДИДАТ". 

Договор за потребителски кредит:

Страници от 1 до 7 - клиентът се разписва в долния десен ъгъл на „ПОТРЕБИТЕЛ"

Страница 7 - вписва трите си имена и се подписва на „ПОТРЕБИТЕЛ". Попълва декларацията, в долната част на страницата с град и дата и се подписва на „ потребител".

ДЕКЛАРАЦИЯТА СЕ ПОПЪЛВА САМО В СЛУЧАИТЕ, КОГАТО СТОКАТА СЕ ПРЕДАВА ФИЗИЧЕСКИ НА КЛИЕНТА, В МОМЕНТА НА ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРА! 

Застрахователен сертификат и общи условия на застрахователното покритие
„Възложител" в договора за възлагане - подпис на клиента
„Застрахован кредитополучател" на едно или две места, в зависимост от    вида на защитата - подпис на клиента 

Декларация – за получено стока и сума!
Получател: подпис на клиента

d) След като попълните и се положат подписи на всички обозначени места в горните документи, куриерът прави проверка  за пропуск или грешки. 

e) За клиента остава: 

Екземпляр на договора за потребителски кредит 
Застрахователнен сертификат и Общи условия на застрахователното покритие, ако кредита е защитен
Екземпляр от искането за кредит 

f) Куриерът трябва да върне към  „ГЕТ.БГ 2020” ООД следния набор от документи: 

Искане - подписана декларация за потребителски кредит
Договор за потребителски кредит - подписан
Копие от личната карта на клиента - подписано ,вярно с оригинала
Екземпляр от Застрахователния сертификат, ако кредита е защитен - подписан.
Копие от декларация - подписана
Други документи, ако предварително са били изискани такива - подписани.
След като получим документите и се проверят,  се изпраща заявената стока. 

10. При връщане на стоката от Вас в законния 14 дневен срок за онлайн продажбите, „ГЕТ.БГ 2020” ООД уведомява Ти Би Ай Банк ЕАД, за да бъде анулиран договора по надлежния ред. 

11. Куриерските разходи за получване на стоката и връщане на документите са за сметка на кредитополучателя.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки