Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
109.80 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 13.76 лв.

Безплатна доставка!

* Задължително поле

109.80 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 13.76 лв.

Спечели 109 точки при покупка

Zepir НЕОКларк биорезонансен уред

NeoClark
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

109.80 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 13.76 лв.

 • Мес. вноска: 41.70 лв.
 • Мес. вноска: 22.89 лв.
 • Мес. вноска: 16.89 лв.
 • Мес. вноска: 13.76 лв.
 • Мес. вноска: 11.97 лв.

НЕОКларк може да се ползва като напълно безвредно средство помагащо в борбата с изключително голям набор от заболявания, в това число: Рак /туморни образования/, HIV, СПИН, грип, H1N1, H5N1, ревматизъм, диабет, високо кръвно налягане, мигрена, лупус, язва, колит, цистит, менструална болка, безплодие, простатит, астма, артрит, бронхит, зъбобол, болно гърло, главоболие, псориазис, акне, екзема и много други...още информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 11.03.2011
Последна актуализация е извършена на: 18.10.2012Подробности

НЕОКларк  е високо ефективен биорезонансен уред, представляващ генератор на електрически импулси, осъвременен и подобрен вариант на разработения от д-р Хулда Кларк „Zapper" - уред успешно използван от нея за унищожение на болестотворните  вируси, бактерии и паразити в човешкия оргранизъм, чрез слаби и напълно безопасни за хората електрически импулси.

Медицината отдавна е установила, че всички болестите в нашето тяло, освен фрактурите, се дължат на вируси, бактерии и паразити. За щастие тези микроорганизми са много чувствителни към протичащите през тях електрически импулси и могат да бъдат убити, чрез пускане дори и на много слабо напрежение от 5 до 10 V и ток по-слаб от 2mA.

По време на експеримент д-р. Хулда Кларк случайно открива (по-точно преоткрива идеята на д-р. Райф), че всяка една болест, която е на органична (вирусна, бактериална, инфекциозна и микробна) основа може да бъде успешно и достъпно лекувана и премахвана, посредством нелекарствен, нехирургичен метод, без странични вредни последствия. Принципа е че всеки болестотворен микроорганизъм, вирус и паразит е свръхчувствителен към слаби електрически импулси. Всяка болест, всеки вирус има собствена електрическа честота с която пулсира и когато бъде облъчен с електрическо поле със сходна, близка или хармонична честота - вирусът изпада в био-електро-резонанс и буквално се разпада (както пръскането на чаша или стъкло от гласа на оперна певица трептящ в техния резонанс). В същото време електрически активираната и възбудена имунна система се справя директно и в най-голяма степен, с всеки организъм или токсично замърсяване унищожавайки и изхвърляйки ги от човешкото тяло. 

Смята се, че генерираните импулси директно поразяват паразитите в човешкото тяло: вируси, бактерии, микроби, туморни и ракови образувания. Ако за да бъде поразен човек е нужно напрежение от порядъка на 40 V и нагоре и протичащ ток 15 mA и повече, то за паразити и вируси е достатъчно напрежение не повече от 9 V и ток по-слаб от 2 mA (които са слабо осезаеми и напълно безвредни за човека). Високата честота на електрическите импулси предизвиква интензивна вибрация и трептения на клетките в тялото, при което те отделят токсините и вирусите, които в последствие се изхвърлят от организма. Човешката клетка е сложна електрическа система съставена от атоми и молекули, електромагнитно свързани и взаимодействащи електромагнитни полета, която след подаване на външен електрически потенциал се енергетизира и стимулира защитната имунна функция.

В кутията на NEOClark, освен самият уред ще намерите и:

 • Кабел с 2 медни дръжки към него - предава сигнала от уреда към ползващият го.
 • Инструкции за употреба.
 • Гаранционна карта.
 • Гаранция: 2 години

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

TBI Leasing
 • 3 месецаx41.70 лв.
 • 6 месецаx22.89 лв.
 • 9 месецаx16.89 лв.
 • 12 месецаx13.76 лв.
 • 15 месецаx11.97 лв.
TBI Leasing за редовни клиенти
 • 3 месецаx41.22 лв.
 • 6 месецаx22.58 лв.
 • 9 месецаx16.55 лв.
 • 12 месецаx13.44 лв.
 • 15 месецаx11.64 лв.
Моля, поълнете необходимите данни и оператор ще се свърже с вас. За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта и подписано „Искане-декларация за потребителски кредит" и попълнен "Въпросник". Попълнените документи заедно с копие на личната карта и написано и подписано "Вярно с оригинала!" изпратете сканирани на е-майл: tbi@get.bg. Ние ще се свържем с Вас за подробности по поръчката. Има ограничение за категориите стоки - например детски играчки, бижута, дрехи, софтуер. Допълнителна такса от 10 лева за транспортиране и обработка на документите. Заплаща се при подписване на договора.
Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки