Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype

Редовна Цена: 70.00 лв.

Специална Цена: 59.00 лв.

Безплатна доставка!
Спечели 59 точки при покупка
ИЛИ

За мускули Universal - Animal Pack 44packs.

SZN_Universal - Animal Pack 44packs.
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

Редовна Цена: 70.00 лв.

Специална Цена: 59.00 лв.

Universal Nutrition - Animal Pack 44 packs.За Анимал, "достатъчно добър"  е малко да се каже. Ние сме изградили репутация в много капризна индустрия за стабилно подобрение и последователн.....още информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 10.10.2016Спести
11.00 лв.

Подробности

Universal Nutrition - Animal Pack 44 packs. За Анимал, "достатъчно добър"  е малко да се каже.
Ние сме изградили репутация в много капризна индустрия за стабилно подобрение и последователно желание за повишаване на нашия бизнес.
Такава отдаденост за напредък можеда приема различни форми, най-очевидните от които е преформулирането на продукта.
С продукти, които имат такава предана последователност, като емблематичния Animal Pak, която често дава пауза, когато се обмисля или актуализира.
Нопомногопричини, последователниястремежкъмсъвършенство е фактор, прякосвързан с трайнотонаследствонапродукта. По подобен начин, промяната на Animal Rage беше посрещната с известно безпокойство.
Защо някой би помислилда променя нещо толкова мощно и ефективно? Това ли е просто поредният случай на отказ да оставим "достатъчно добър" в определението? Всъщност, да, това е.
За Анимал, ние не искаме да бъдем добри, ние искаме да бъдем най-добрите.
И, точно както тези непримирими огромни гиганти, които използват нашите продукти, ние отказваме да се успокоим, докатоне направим всичко възможнопо-добро от най-доброто. Animal Rage, в оригиналния си вид, бе фантастичен продукт.
Интелигентен в своята  формулировка.
Прокламира безпощадно в намерението си.
Раздрусване от енергия.
Катализатор за най-интензивна тренировка.
Той беше ядосан, мощен, лош ...
Така най-уместно може да се нарече.
Но това не беше перфектно.
И макар, че ние никога не можем да се стигне до там, за това се стремим към съвършенство.
Най-голямата забележка? Имаше лош вкус.
В по-голямата си част, нас това не ни интересуваше ...
За нас, важни са резултатите. Така да се каже, ние сме в бизнеса за продажба на хранителни добавки.
И ако ароматът държеше хората да се върнат от изпитванетона пълната сила на Рейдж, нещо трябваше да се направи.
Така че ние отидохме обратно на чертожната дъска.
Нашата мисия не е проста- да пресъздадем PR ударна ефикасносна кампания на Рейгж с подобрен профилен вкус, който да се пожелае както от хардкор спортистите така и от новаците.
Това няма да е лесно.
Но нищо което е стойностно не се прави лесно, нали? Докато сме на него, защо да не добавите няколко доказани съединения, повишавайки пред тренировъчната миза? Аспектите, свързани с енергията и фокуса на Рейдж вече бяха увеличени, зонирани в и върху един аспект.
Но какво, ако Рейдж може да се направи по-голям, по-бърз и по-силен чрез добавянето на няколко изпитани и вярно, и безспорно доказани ергогенни помощни средства? Всички нови вкусови системи и цялостно по-мощна формула на производителност? Тя ще бъде смел ход.
По-голяма от голям ...
Изключително голям по природат, ако щете.
Ако можем да вземем Анимал Рейдж на ново ниво, следващото ниво на концентрирана работоспособност преди тренировка, той ще поиска ново име, нещо достойно за възходящия тренд на приодукта.
Именно в този болезнено труденпроцес бе постигнат настоящия Анимал Рейдж XL. Но за да отидем пак на високо първо трябваше да отидем пак на ниско.
По-малки лъжички, които дават възможност за гъвкави порции, съобразени с важни фактори като телесно тегло, стимулнтна толерантност и времето на деня в която вдигате тежести.По-малки порции също означаваше по-малко, отколкото предисте попълнили, улесняване на въздействието върху още по-интензивен, суров и нешлифован ефект. Този нова, по-мощнаАнимал Рейдж XLформула се състои от четири мощни комплекси, в духа на всички продукти от животински вид преди него, предоставяне на цялостна и прецизна измерена доза енергия, фокус и представяне на хранителните вещества.
С всеки прием на XL, който вземете, гарантира прилив на ергогенно напрежение право към главата с участието на следното ... Бърза енергия е чувството на адреналин пътува през тялото ви, събужда сетивата ви, подготвя ви за интензивна тренировка напред.
Quick Energy Complex Rage Animal XL влиза във вашата система в бърз и яростен стил.
Почувстваш го и си готов да тренираш след минути.
Ядрото на Quick Energy Complex от Rage Animal е чист безводен кофеин, мощен стимулант на централната нервна система (ЦНС).
Химичната структура на кофеина е много подобна на тази на аденина (компонент на АТР, ДНК и цикличен AMP).
По същество, кофеинът е много близо до енергийния метаболит и поради структурните сходства, могат да навлезнат право в аденозиновите рецептори, задържане на цикличното AMP активно, а не да бъде разбито.
Кофеина позволява на цикличните AMP резерви да остане на по-висока стойност за по-дълго.
С една дума, кофеинът достига дълбоко в мускулните клетки, за да се осигури трайна енергия и да забави появата на мускулната умора. Това не е за Бърз Енергиен Коплекс.
Също така е пакетирано с изпитан екстракт от зелен чай и екстракт от кафе на зърна.
Тези два природни стимулатора са мощни антиоксиданти.
Така че, те не само ви помогат да се ускори темпото на тренировката, но също така помогат и  за намаляване свободните кислородни радикали в организма, което позволява на клетките да работят по-ефективно и в по-малко стресираща среда.
Усъвършенстването на Енергийния Комплекс Quick е разтениетоBacopa monnieri.В аюрведическата медицина, Bacopa monnieri се смята за естествен стимулант на психическото и енергизиращото състояние на човека.
Като класически мозъчен и невронен тоник, Bacopa monnieriе бил използван в продължение на стотици гонини за мозъка и нервната система, за подмладяване и като такъв, е прекрасен за стимулиране на умствената яснота, подобряване на концентрацията и насърчаване на паметта и интелекта.
Синтетичните стимулантни съединения свързани с натурален кофеинов източник са причината за бърза и трайна енергийна експлозия, присъща на всяка малка черна лъжичка Рейдж XL. Докато енергийния комплекс Quick ви събужда за тренировката, трябва да бъдете в състояние да поддържате нивата на енергия на цялата тренировка.
Какво добро ще е, ако имате енергия да започне тренировката, но да не ви остане нищо в резервоара за продължителността на цялата тренировката? Трябва да завършиш силен, човек! Това е мястото, където Анимал Раидж XL се различава от другите енергийни / преди тренировка продукти.
Където други енергийни продукти свършват, Rage XL започва.
Ето какво XL има всоята категория продукти, което никой друг продукт няма – уникален Траен Енергиен Комплекс.
Товае ключов комплекс от 4 сложни мощни билкови екстрактови адаптогенни съединения – екстракт от Rhodiola Rosea, Шизандра Бери, Cordyceps Sinensis и Panax женшен.
Взети заедно, тези билки са показали, че за да се увеличи физическия капацитет за тренировка, подобряване на издръжливостта, свеждане до минимум на катаболитния стрес и намаляване умствена умора, както и подкрепа здравото либидо и стимулиране функцията на имунната система.
Това са критични фактори за естественото повишаване на нивата на производителност във фитнеса. Eкстракта от корен на Rhodiola Rosea разполага с широка гама от адаптогенни функции.
По-специално, те работят, за да подпомагат в борбатас психическата и физическаумора.
В проучвания е показано, че дава възможност на тялото да стане по-устойчиво на въздействието на стрес, тревожност, също така и подобрява и промяната в настроението.
Rhodiola е известен също да подпомогне за увеличаване на енергията.
Функциите на Schizandra Berryса за подобряване на естествената резистентност на организма и адаптиране към стресови влияния, подкрепя умствената издръжливост и насърчаване на цялостната метаболитна ефективност.
Cordyceps Sinensis отдавна се използва от спортисти търсещи издражливост, също така и за способността му да се акумулира постоянна енергия по времена интензивна тренировка.
Доказано е действието му, за увеличаване на ATP-то на черния дроб и също така поддържа здравословната активна антиоксидантност, имунната функция и метаболизма на глюкозата.
Последно, но не на  последно място, Panax Ginseng затваря кръга на Продължителния Инергиен Комплекс.
От дълъг период се използва билков адаптоген, който работи за подобряване на спортните постижения и издръжливоста, както и времето за реакция.
Тези ключови растителни адаптогени помагат да се гарантира вашата енергия да е максимална от началото до края на тренировката. Наскоро добавения GlycoCarn® е мощен, научно изследван, обезпечен, патентовано оформен карнитин, който се състои от глицин пропионил L-Carnitine HCl.
Карнитина, като цяло, е известен, че участва в метаболизма на мастните киселини и GlycoCarn®, което е патентовано съединение, което е показано, че води до повишаване на кръвните нива на азотен оксид, както и има мощни антиоксидантни свойства.
Активните изследвания показват, че, заедно с неговата способност да бъде азотен оксид бустер, това съединение може да бъде свързано и с подобрена производителност при упражнения с висока интензивност.
Ефектите на изпълнението на GlycoCarn® могат да са резултат, както  от повишаване свойствата на азотния оксид, така и от неговата антиоксидантна активносt.
В крайна сметка това води до увеличаване на притока на кръв и засилено производство на ATP (аденозин трифосфат).
Нещо като кросоувър хранителна добавка с множество полезни за спортиста свойства, GlycoCarn® пресича тези категории.
Това е основна модификация, която затвърждява формулата на Рейдж XL като по-добър продукт в сравнение с предшественика си. Рейдж XL също така доставя критични резултати, когато става въпрос за издръжливост и работоспособност.
Това са два важни аспекта от топ програма за тренировка.
Трябва да ви енергия да продължите да се движите по време на тренировката, но не можем да спрем до тук.
Трябва да бъдете в състояние да издържате и да поддържате силата си през цялата тежка  тренировка.
И не става въпрос само за тренировка в продължение на часове, но за спорт на по-високи тренировъчни сесии.
Това е, което хардкор културистите трябва знаят да правят за всяка тренировка.
Не можете да имате калпаво представяне във фитнеса и след това очаквате големи резултати.
Ето защо Рейдж Анимал XL съдържа мощен Endurance & Performance комплекс, който се доз

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки