Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
42.00 лв.
Спечели 42 точки при покупка
ИЛИ

WAZZZPAWAY®

ELKMD_R013
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

42.00 лв.


WAZZZPAWAY - едно ефикасно, евтино, напълно безвредно /без химикали/, хуманно и лесно за приложение техническо средство за защита от оси.Моля, прочетете Подробното описание, за да се запознаете с принципа на действие на това иновативно техническо решение на проблема с осите на открити площи - за защита на мястото в двора, където играят децата, барбекюто, беседката, масата Ви на открито, където се храните. Приложимо навсякъде наоткрито - двор, къмпинг, поляна, плаж, WAZZZPAWAY не изисква електрозахранване! Проиизведено в Белгия.

...още информация
Бруто тегло на стоката 1.00 кг.
Тази стока е включена в нашият магазин на: 02.07.2016
Последна актуализация е извършена на: 24.03.2017
КатегорииСнимки на продукта

Подробности

Осите са жилещи насекоми, които живеят на колонии и изграждат гнезда, наречени осарници. Колониите, в които живеят наброяват хиляди екземпляри. Колонията започва от малки целулозни клетки и има сиво-кафеникав цвят в зависимост от вида дървесни нишки от които е изградена. Осите се активизират още през пролетта, но са най-много през горещите месеци, юли и август.

 

Осарниците се градят около сгради или в природата, за предпочитане в близост до човека. Осите не се плашат от хора, кръжат около масата за хранене, камината, барбекюто, по заведенията и плажа. Макар да са много полезни в природата, опрашвайки растенията и избивайки вредители по културите, ужилванията на осите не са безобидни. При човека те могат да предизвикат алергична реакция, водеща дори до фатален край.

 

Осите са чест вредител, особено специфичен в извънградски райони, къщи и вили. Все по-често оси се срещат и в града, привлечени от наличието на храна и добри условия за гнездене. Те се заселват по покриви, тераси и дървета, като колонията им бързо нараства.

 

За разлика от други вредители, жилещите насекоми са много опасни в защита на гнездата си. Това е основната причина осите да избягват местата, където вече има установена друга колония (друг осарник), към който те не принадлежат. Ако в процеса на търсене на храна осите установят, че приближават непознат осарник, те се стремят да напуснат неговия район. На тази особеност е основан принципът на действие на техническото средство за защита от оси WAZZZPAWAY.

 

WAZZZPAWAY е конструиран да наподобява размерите, цвета и конструкцията на една голяма колония оси, с което да отблъсква по естествен път попадналите в негова близост други такива. Така се реализира защитна функция спрямо достъпа на оси в радиус до 5 метра около уреда без да бъдат използвани химикали и без да бъдат убивани потенциалните вредители.

 

Ефектът от прилагането на WAZZZPAWAY се наблюдава до два, три дни при първоначална употреба. На потенциалните вредители е необходимо време, за да „установят“, че това място има друг осарник и тяхното присъствие няма да остане ненаказано от обитателите му.

 

WAZZZPAWAY има проведено полево изпитание с доказан положителен резултат от приложението, което е документирано в доклад, наличен в . Там може да намерите и подробна информация за биологията, размножаването и навиците на осите, както и видовете оси.

 

Разбира се WAZZZPAWAY не може да бъде полезен, ако наблизо вече има установена друга колония оси. В тази ситуация ползвателят трябва да се погрижи преди употребата на WAZZZPAWAY да отстрани съществуващите вече в близост гнезда на оси. За постигане на добър резултат е желателно също така да се избягва наличието в района на дрехи и предмети в ярки цветове (например яркожълто).

 

WAZZZPAWAY е възможно най-евтиното напълно безвредно, хуманно и лесно за приложение техническо средство за защита от оси – просто извадете „изкуственото гнездо“ от опаковката, оформете го в завършен вид и го закачете под слънчевия си чадър, в барбекюто си или на мястото, където почивате и се храните на открито в градината си. Идеален за пикник, плаж и всякаква активност на открито – средството е леко на тегло, не заема място при съхранение и лесно за приложение, само трябва да се закачи там, където сте Вие и семейството Ви. Добрата изработка на техническото средство, съвършенно наподобяващо истински осарник ще свърши останалата работа, осигурявайки Ви спокойствие от случайно пребиваващи в района жилещи насекоми (оси).

 

Присъствието на необичайно количество оси някъде, обикновено е признак за наличен в близост осарник. Размерът на колонията се определя по размера на гнездото. Ако например то е като футболна топка, вероятния брой оси там е към 5000. При атака от необичаен брой оси, препоръчително е да се търси специализирана помощ от специалист-дезинфектор. Той ще локализира проблема и ще предложи решение за отстраняването му.

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки