Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype

Пожизнена гаранция чрез подмяна* 

InvisibleSHIELD ™ е толкова здрав, че от производителя ZAGG Inc. гарантират, че ще издържи целия живот на електронното устройство. „ГЕТ.БГ” ООД, в качеството си на официален дистрибутор на продуктите на ZAGG Inc. за България, предоставя тази гаранция за територията на България за всички закупени от нас или от нашите представители протектори.

И все пак, ако Вашият invisibleSHIELD ™ се надраска, скъса или повреди, докато предпазва Вашето електронно устройство, ние Ви предлагаме безплатна подмяна за периода, докато използвате съответното устройство. Искаме да се чувствате сигурни, когато купувате нашите продукти и да сте уверени, че invisibleSHIELD ™ е най-надеждната и издръжлива защита за вашето устройство, която ще откриете.

За да се възползвате от гаранцията трябва да върнете използвания продукт, номер на поръчката и гаранционна карта.

Адресът, на който трябва да изпратите стария протектор е: гр. София, п. код 1407, ул. „Страцин” №4, „ГЕТ” ООД.

За всякакви въпроси около подмяната пишете на order@get.bg или се обадете на посочените телефони за контакт. 

ВНИМАНИЕ! Гаранцията, предоставяна от „ГЕТ” ООД важи само за invisibleSHIELD™, закупени от get.bg . 
За въпроси, свързани с гаранцията на протектори, закупени от други търговци, се обръщайте към тях или директно към ZAGG Inc. 

* Важи само за същото устройство, за което е направена покупката.

 

Често задавани въпроси

В: Кога мога да направя подмяна?
О: Ако Вашият invisibleSHIELD се надраска, скъса или повреди, докато предпазва Вашето електронно устройство, ние Ви предлагаме безплатна подмяна за периода, докато използвате съответното устройство.

В: Какво не покрива гаранцията?
О: Неправилното поставяне не е покрито в гаранцията. Това включва, както балончетата под протектора, така и неправилното поставяне на електронното устройство. Моля прочетете внимателно инструкциите за поставяне или вижте видеоклиповете преди да инсталирате Вашия invisibleSHIELD.

В: Как да направя подмяна?
О: Изпратете стария протектор, заедно с гаранционната карта на адрес:
Гр. София, 1407, ул. Страцин 4,  „ГЕТ” ООД.
Ако протекторът е закупен от get.bg е достатъчно да изпратите него и да посочите e-mail, с който сте регистрирани в сайта и Вашите имена.
За всякакви въпроси около подмяната пишете на order@get.bg или се обадете на посочените телефони за контакт. Препоръчително е да направите контакт с нас предварително, за да съгласуваме дали може да се възползвате от гаранцията и други въпроси, които биха възникнали.

В: Ще ми струва ли нещо подмяната?
О: Според гаранцията на ZAGG подмяната на самия invisibleSHIELD е безплатна. Разходите по изпращането обаче са за сметка на потребителя. Моля имайте предвид, че това се отнася и за разходите по връщането на стария протектор. Няма да бъдат приемани пратки, при които разходите са за сметка на получателя. Трябва да отбележим, че не носим отговорност за загубени и неполучени от нас пратки. Препоръчваме използването на сигурни начини за доставка.

В: Защо да връщам стария invisibleSHIELD™?
О: С връщането на стария протектор ще отговорите на условията на гаранцията, предоставяна от ZAGG Inc., а също така и ще запазите гаранцията, получена при покупката на продукта в сила. В допълнение, върнатите протектори ще бъдат върнати на ZAGG Inc. за рециклиране, с което ще спомогнем за спасяване на планетата.

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки