Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
65.00 лв.
Безплатна доставка!
Спечели 65 точки при покупка
ИЛИ

SOLAR GARDEN PROTECTOR®

ELKMD_R015
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

65.00 лв.


Соларен ултразвуков/звуков уред за защита на дворове, градини, заведения на открито, детски и спортни площадки от кучета, котки и диви животни. Произведен в Белгия. Независим от електрическата мрежа и батерии - надеждна защита без никакви експлоатационни разходи, без химикали и вредности. Безплатна доставка до Вас!

...още информация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 02.07.2016
Последна актуализация е извършена на: 24.03.2017
КатегорииСнимки на продукта

Подробности

SOLAR GARDEN PROTECTOR® притежава вграден пакет акумулаторни батерии, които заедно със соларния елемент осигуряват енергийна независимост на уреда и го правят подходящ за места, където другите уреди са неприложими. Уредът притежава херметично-изпълнен корпус, ориентиран към приложение при всякакви външни условия - дъжд, сняг.

Обхватът на SOLAR GARDEN PROTECTOR® е до 75-100 кв. метра в ъглова зона от 120 градуса пред уреда. SOLAR GARDEN PROTECTOR® притежава инфрачервен датчик за движение, с който регистрира присъствието на топлокръвни обекти на разстояние до 7 метра пред уреда. При наличие на такъв обект уредът излъчва мощна ултразвукова/звукова емисия в зависимост от избраната честотна настройка от страна на ползвателя. Излъчването на ултразвук/звук продължава до освобождаване на обекта от нежеланото присъствие. 

 

Уредът има два потенциометъра: за избор на честотен режим и за избор на обхват на инфрачервения датчик /датчика за движение/.

 

Честотата на излъчваната емисия може да бъде избрана с десния потенциометър. Съществуват три възможности:  23 kHz; 19 kHz; 14 kHz. Така ползвателят има възможност да подбере най-подходящата честота за конкретния случай. Изберете тази честота, която влияе максимално вредителите във Вашия обект - опитът ще Ви подскаже най-добре коя е тя! Имайте предвид, че някои от емисиите на уреда могат да бъдат чуваеми за хората, това е фактор, с който следва да се съобразите при избор на режим на работа на Вашия уред.

 

Чувствителността на инфрачервения датчик т.е. обхватът на уреда се регулира чрез левия потенциометър, чиято крайнолява позиция служи и за изключване на уреда.

 

При монтаж на SOLAR GARDEN PROTECTOR® следва да бъде избрано място с обилно слънчево греене, с цел осигуряване на добър заряд на акумулаторните батерии на уреда. Позиционирайте така, че да осигурите максимално "озвучаване" на зоната, която искате да защитите от вредители. Монтирайте така, че уредът да бъде без наклон спрямо терена, така датчикът за движение ще работи нормално. Осигурете безпрепятствено разпространение на звуковата емисия - всички твърди прегради, като стени, постройки, масивни дървета и друга растителност ще влошат ефекта от уреда.

 

SOLAR GARDEN PROTECTOR® е напълно хуманен /безвреден/ както за хората, така и за животните. Уредът притежава всички необходими сертификати удостоверяващи съответствието му към Европейските технически стандарти. GARDEN PROTECTOR® защитава Вашия обект от нежелано присъствие на животни без използването на химикали, без каквито и да било вредни емисии и без разход на външна за уреда електроенергия. 

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки