Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
55.00 лв.
Безплатна доставка!
Спечели 55 точки при покупка
ИЛИ

Протеин Muscle Pharm - Creatine Black

SZN_Muscle Pharm - Creatine Black
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

55.00 лв.

Muscle Pharm - Creatine Black

Креатинът е хранителна добавка от Black серията креатини на MusclePharm, който съдържа смес от креатин монохидрат и креатин HCL, както и някои други не-креатинови.....още информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 10.10.2016
Последна актуализация е извършена на: 06.12.2016Подробности

Muscle Pharm - Creatine Black Креатинът е хранителна добавка от Black серията креатини на MusclePharm, който съдържа смес от креатин монохидрат и креатин HCL, както и някои други не-креатинови съставки... Креатин Креатинът е най-широко изследвания наличен ергоген, и е един от най-ефективните за повишаване, както силата така и на мускулната маса.
Основният му механизъм на действие е способността му да произвежда бързо аденозин трифосфат (ATP) в подкрепа на клетъчна енергия, като по този начин увеличава силата и мощността на тялото. Освен това, по време на високо интензивни упражнения, креатина се изразходва за енергията, която има тенденция да спестява гликоген, който обикновено се изразходва.
Тъй като млечна киселина е страничен създаден продукт, когато глюкозата се изгори за енергия, креатина може също индиректно да намалява натрупването на млечната киселина, което представлява вторичен механизъм, чрез който креатина ес потенциално повишена производителност. Креатин монохидрат е най-често препоръчваната форма на креатин, защото е евтин и работи, както и всяка друга форма, но Креатин Бляксъдържа креатин HCl с еднакво ефективна форма. С пет грама от креатин общо (3 монохидрат, 2 HCL), Креатин Бляк може със сигурност засили силата и мускулния размер в продължение на няколко седмици на приемане. Аргининът Аргининът е не-есенциална аминокиселина, която действа като прекурсор на азотния оксид, който обикновено повишава физическата работоспособност и по-специално издръжливостта. Въпреки това високите дози (6 грама най-малко) от аргинин, които доказано увеличават циркулиращите азотни и кислородни нива, и мускулния обем на кръвта след тренировка, той не е успял да се увеличи по време на тренировка при повече от едно изследване. За съжаление, дори ако аргинин има потенциала да бъде ефективен за увеличаване на производителността, дозата представена в Креатин Бляк е значително по-малка от този, която наистина може да се счита ефективна. Глицин Глицина е най-простият от всички аминокиселини, но освен приноса му за образуването на протеини, той няма вродени изграждащи мускулни свойства.
Не е ясно защо Muscle Pharm е избрала да използва глицин във формулата на Креатин Бляк. Ниаген Ниаген е патентована форма на никотинамид Riboside, отделна форма на ниацин (витамин B3), който производителят (ChromaDex) твърди, че е мощен NAD + бустер.
NAD + е от решаващо значение за митохондриалната функция (производството на енергия) като нива са склонни да  намаляват в по-напреднала възраст. Предварителни данни показват, че никотинамид Ribosideв действителност увеличава NAD + нивата, които със сигурност оказват влияние на резултатите.
Но повече изследвания са необходими по отношение на подобряването на производителността при хората, преди да могат да се направят окончателните заключения. За сега, ниагена със сигурност помага Креатин Блякда се разграничи от хилядите други креатинови добавки, за това че ние все още искате да помислим спекулативно по отношение на ефикасността на продукта. Биоперин Piper Nigrum, известен също като черен пипер, съдържа пиперин.
Няколко проучвания са установили, че екстракт от черен пипер, когато се комбинира с други добавки, се увеличава абсорбцията на тези добавки (измерено чрез плазмени нива).
Пиперин способността за увеличаване на абсорбцията на други съединения се дължи на инхибирането на някои ензими, които разбиват повечето съединения, както и забавянето на чревното преминаване (увеличаване на размера на времето тези съединения са изложени на възможността за свързване). В контекста на Креатин Бляк, биоперина просто служи за подобрител бионаличността.
Въпреки че със сигурност не може да навреди, креатин монохидрат и креатин-HCL са вече високо бионалични, така не е ясно до каква степен наистина се повишава ефикасността на формулата. В КРАЙНА СМЕТКА: Aко Креатин Бляк се консумира по последователен начин в продължение на няколко седмици (поне една порция дневно) ще увеличи силата и мускулния размер, с 5 грама креатин общо.
Включването на ниаген помага формулатада се направи малко по-уникална, в сравнение със средната креатинова добавка, но не го прави точно „премиум“ добавка по наше мнение.
В крайна сметка, подобен ефект може да се постигне и с много по-евтина креатинова добавка. http://bg.wikipedia.org/wiki/Креатин

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки