Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype

Редовна Цена: 160.00 лв.

Специална Цена: 120.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 14.78 лв.

Безплатна доставка!
Спечели 120 точки при покупка
ИЛИ

Протеин MP Hardcore Line - Whey Diesel 4lb

SZN_MP Hardcore Line - Whey Diesel 4lb
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

Редовна Цена: 160.00 лв.

Специална Цена: 120.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 14.78 лв.

 • Мес. вноска: 45.32 лв.
 • Мес. вноска: 24.76 лв.
 • Мес. вноска: 18.20 лв.
 • Мес. вноска: 14.78 лв.
 • Мес. вноска: 12.82 лв.

MP Hardcore Line - Whey Diesel 4lb

WHEY DIESEL HARDCORE (MUSCLE PHARM)

 

Diesel е протеинова добавка, принадлежаща към MusclePharmHardcoreSeries, заедно с Gainz и Wreckage. Поради прозра.....още информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 10.10.2016
Последна актуализация е извършена на: 06.12.2016Спести
40.00 лв.

Подробности

MP Hardcore Line - Whey Diesel 4lb WHEY DIESEL HARDCORE (MUSCLE PHARM)   Diesel е протеинова добавка, принадлежаща към MusclePharmHardcoreSeries, заедно с Gainz и Wreckage.
Поради прозрачните практики за етикетиране (определено нещо ново за MusclePharm), доста лесно е да се оразмери... СУРОВАТЪЧЕН ИЗОЛАТ Суроватъчния изолат се определя като най-малко 90% тегловен протеин.
Това дава на Изолата очевидно предимство пред по-малко чистата форма на протеин, но поради по-нататъшна преработка, която се изисква да се изработи изолат, има тенденция да бъде по-скъпо.
Това вероятно е причината MusclePharm да избере включването както на изолат, така и на концентрат.
Diesel съдържа 10 гр.
суроватъчен изолат. СУРОВАТЪЧЕН КОНЦЕНТРАТ Това е най-малко преработената форма (70-80% протеин от тегло) на суроватка, което го прави най-евтино за производство.
Тъй като концентрата не превъзхожда изолата, единствената причина да се включи, е да се намалят производствените разходи.
Diesel съдържа 5 грама концентрат. ГЛУТАМИН Докато глутаминът често има недоказани твърдения свързани с него, когато става въпрос за борба предизвикана от физическо подтискане на имунната система, той действително може да бъде доста ефективен. Нашата имунна система в крайна сметка се възползва от редовни физически упражнения, но в краткосрочен план, упражненията всъщност временно намаляват съпротивителните сили на имунната защита, като по този начин ни правят по-податливи към инфекции.
Този временен компромис на имунната система е доказан, че корелира с по-ниски нива на глутамин. Поради тази причина се предполага, че се увеличава поглъщането на глутамин, който може да направи имунната система силна след упражненията.
В допълнение, по-ниски нива на глутамин се регистрират претренирани спортисти, което предполага, че по-високите нива на глутамин могат да помогнат за предотвратяване на претрениране. Diesel съдържа 5 грама глутамин, доста значителна доза в сравнение с повечето добавки за възстановяване, аминокиселини и протеинови добавки. ИЗВОД Със сигурност оценяме използването на напълно прозрачен Суплемент-факт-панел, който,за MusclePharm, е неочаквано.
Това прави лесно да се оцени Diesel и, като цяло, търсим солидна протеинова добавка.
С 25 грама от общата протеинова доза, както и допълнително 5г глутамин, Diesel е това, което е необходимо, за да влияе благоприятно на възстановяването и мускулния синтез на протеини.
Дали това е най-добрата протеинова добавка някога? Разбира се, че не! Но MusclePharmсвършва отново една добра работа тук. http://bg.wikipedia.org/wiki/Белтък

Характеристики

Вкусове:
 • Шоколад
 • Ванилия
 • Bonus50  

  Напишете Вашето мнение

  Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

  Bonus50  

  TBI Leasing
  • 3 месецаx45.32 лв.
  • 6 месецаx24.76 лв.
  • 9 месецаx18.20 лв.
  • 12 месецаx14.78 лв.
  • 15 месецаx12.82 лв.
  TBI Leasing за редовни клиенти
  • 3 месецаx44.78 лв.
  • 6 месецаx24.42 лв.
  • 9 месецаx17.82 лв.
  • 12 месецаx14.43 лв.
  • 15 месецаx12.46 лв.
  Моля, поълнете необходимите данни и оператор ще се свърже с вас. За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта и подписано „Искане-декларация за потребителски кредит" и попълнен "Въпросник". Попълнените документи заедно с копие на личната карта и написано и подписано "Вярно с оригинала!" изпратете сканирани на е-майл: tbi@get.bg. Ние ще се свържем с Вас за подробности по поръчката. Има ограничение за категориите стоки - например детски играчки, бижута, дрехи, софтуер. Допълнителна такса от 10 лева за транспортиране и обработка на документите. Заплаща се при подписване на договора.
  Bonus50  

  Въпроси за продукт

  Задайте въпрос

  Няма въпроси към продукта !

  Други стоки от категорията

  Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки