Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
65.00 лв.
Безплатна доставка!
Спечели 65 точки при покупка
ИЛИ

PET AGREE®

ELKMD_R011
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

Само 1 останали

65.00 лв.


Специализиран уред за трениране на домашни любимци - кучета и котки. С него се увеличава и подчертава значението на устните (вербалните) команди, подавани към животното и се затвърждават постигнатите тренировъчни резултати.Произведен в САЩ.

...още информация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 02.07.2016
Последна актуализация е извършена на: 14.03.2017
КатегорииСнимки на продукта

Подробности

PET AGREE® 

 

PET AGREE® действа с натискането на бутон за около 1-2 секунди, с което се генерира ултразвуков сигнал, който е хуманен (неболезнен) за кучетата и котките и нечуваем за хората.

 

Този сигнал затвърждава категоричността на подадените устни команди и приканва животното да ги изпълни. В същия момент ако подаването на сигнал е насочено към проявен вреден навик, той ще покаже на кучето/котката, че тази проява е неправилна и то следва да не я повтаря. С това се постига трайно прекъсване на изградени вредни навици на домашния любимец.

 

PET AGREE® сам по себе си не може да тренира/възпитава Вашето куче/котка нито да "индуцира" в него полезни навици. Уредът постига резултати когато е съчетан с правилна и добре мотивирана тренировъчна техника, изградена съобразно особеностите и вида на тренираното животно.

 

Успешно могат да се търсят резултати при усвояване на командите "седни", "стани", "следвай ме", "ела тук", "тихо!", "стой там" и т.н.

 

PET AGREE® може да бъде използван успешно при викане на домашния любимец от по-голямо разстояние, когато подаването на устна команда е технически невъзможно или неуместно за ситуацията, например на места с много хора и интензивно движение.

 

При това чрез PET AGREE® може лесно да се указва на животното пътя на движение на стопанина му, с което да се възпрепятства изгубването в тълпата. Подаването на чести сигнали в такава ситуация ще поддържа вниманието на кучето и ще предотврати то да се изгуби.

 

С PET AGREE® може да се постигне корекция на лоши навици като качване върху мебели, скачане върху хора, лаене/мяукане, навлизане в забранена зона, гризене и драскане на обзавеждане и вещи.

 

Ефектът от прилагане на PET AGREE® е пряко свързан с духа и настроението, с които Вие провеждате тренировъчния процес. Ако усвоявате нова команда то добрия тон и търпението са основните фактори за успеха, ако отстранявате вреден навик гневния Ви тон ще покаже на любимеца Ви, че не трябва да го прави. PET AGREE® ще увеличи и затвърди ефекта от Вашите команди, ще ги направи по-ясни и разбираеми за кучето/котката, както и постигнатия резултат от възпитанието - по-траен.  

 

PET AGREE®  работи с алкална батерия 9V, включена в комплекта и доставена от производителя и осигуряваща дълъг експлоатационен живот преди смяната й с нова.

 

Произведен в САЩ. 

 

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки