Таблици с размери:
ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ - СУТИЕН         
Размер   A B C D E

подгръдна обиколка гръдна обиколка гръдна обиколка гръдна обиколка гръдна обиколка гръдна обиколка
65 63-67 cм 77-79 см 79-81 см 81-83 см    
70 68-72 cм 82-84 см 84-86 см 86-88 см 88-90 см  
75 73-77 cм 87-89 см 89-91 см 91-93 см 93-95 см 95-97 см
80 78-82 cм 92-94 см 94-96 см 96-98 см 98-100 см 100-102 см
85 83-87 cм   99-101 см 101-103 см 103-105 см 105-107 см
90 88-92 cм   104-106 см 106-108 см 108-110 см 110-112 см
95 93-97 cм   109-111 см 111-113 см 113-115 см 115-117 см
100 98-102 cм  

118-120 см 120-122 см
 
ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ - БЕЛЬО И ОБЛЕКЛО         
Размер 34 36 38 40 42 44 46
гръдна обиколка 78-82 см 82-86 см 86-90 см 90-94 см 94-98 см 98-102 см 102-106 см
обиколка талия 58-62 см 62-66 см 66-70 см 70-74 см 74-78 см 78-82 см 82-86 см
обиколка ханш 84-88 см 88-92 см 92-96 см 96-100 см 100-104 см 108-112 см 108-112 см
 
ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ - БЕЛЬО И ОБЛЕКЛО     
Размер XS S M L XL
гръдна обиколка 78-82 см 82-86 см 86-90 см 90-94 см 94-100см
обиколка талия 60-64 см 64-68 см 68-72 см 72-76 см 76-80 см
обиколка ханш 84-88 см 88-92 см 92-96 см 96-100 см 100-104 см