Като Предпочитан партньор на Хюлет Пакард (Hewlett Packard) имаме възможност да закупуваме остатъчни бройки от промоции на големите вериги в Централна Eвропа, които се връщат във фабриката на НР. След това излизат оттам под името HP remarket продукти. Хюлет Пакард дават за тях стандартната гаранция, която се дава и за тези, които минават по регулярния канал.

 Смисълът на такива покупки е, че цената на продукта е около 10-15% по-ниска от аналогичен такъв от обичайния внос, а продуктът е реално като нов. Кашоните са или оригиналните за продукта или прекашонирани от НР, отново с техните лога навсякъде. Функционално и на външен вид по нищо не се отличават. Преди да се предлагат на клиентите минават много тестове. Тези продукти се продават с 2 години гаранция към крайни клиенти и една година към фирми.

 Всички т. нар. "Ремаркетирани" продукти са сертифицирани от фабриката производител, за съответствие с качеството на новопроизведените продукти. Свидетелство за това е фактът, че те излизат отново за продажба със същия срок на гаранция.

 Всички продукти от програмата "HP Renew" притежават оригиналната фирмена гаранция, а същевременно се предлагат на доста по-ниски от началните цени.  

HP.jpg