Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype

Методи на плащане

Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по няколко начина:

 • Плащане при доставка
  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. GET.BG поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.

 • Плащане през Epay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)
  Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете п
  рехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на GET.BG и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.
  За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

 • Плащане чрез Плати После
  Този метод дава възможност на клиентите да плащат своите поръчки до 15 календарни дни след получаване на стоката без никакво оскъпяване. След поръчката вие попълвате вашите данни в сайта на Плати После . Услугате е валидна само за физически лица и представлява сключване на кредит с 15 дневен гратисен период. Вие не дължите нищо при доставка и имате 15 календарни дни от получаване на стоката да извършите плащане. След този период се активира договора за кредит сключен с Плати После.

 • Плащане през PayPal.com
  С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки). 
  Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в GET.BG за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера.
  При плащане с PayPal има такса от 5%.
  Внимание: ако плащането е извършено от нов и непроверен член на PayPal ще бъдат извършени допълнителни проверки от наша страна преди да изпълним поръчката. При засичане на опити за плащания с чужди кредитни карти ще бъдат информирани съответните органи на МВР.

 • Плащане с TBI Credit при поръчка над 100 лева.
  Ти Би Ай Кредит ЕАД отпуска целево средства за закупуването на избрани от клиента потребителски стоки. Средствата за одобрените кандидати се превеждат директно по сметката на ГЕТ ООД. Клиентът получава стоките веднага. Погасяване - чрез вноски към Ти Би Ай Кредит ЕАД (вижте калкулатора). За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта. Попълнените документи заедно с копие на личната карта и написано и подписано "Вярно с оригинала!" изпратете сканирани на е-майл: tbi@get.bg. Ние ще се свържем с Вас за подробности по поръчката. Има ограничение за категориите стоки - например парфюмерия, детски играчки, бижута, дрехи, софтуер. 
   

        Плащанията на стоки към "ГЕТ" ООД са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки