Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype

Как се поръчва...

 

Начало!

В заглавната страница на GET.BG ще видите няколко различни полета:
1."Категории"
Тук ще намерите всички главни категории стоки, които се предлагат при нас.
2."Количката".
Показва състоянието на вашата количка.
3."Най-купувано".
Показва най-купуваните стоки в магазина. Ако сте в категория или подкатегория показва най купуванитес токи в категорията или съответно в подкатегорията.
4."Производители"
С помощта на падащият лист в това поле можете да извикате всички стоки от един производител ии търговска марка
5."Какво ново"
В това поле , ако кликнете върху бялата лентичка в горният десен ъгъл на полето ще видите всички стоки които са въведени в GET.BG след вашето последно логване в саита.
6."Промоции"
В това поле кликвайки в неговият горен десен ъгъл можете да извикате всички стоки които са в промоция за дадения период.
7."Търсене"
Тук можете да търсите по описание, марка, код на стоката. 
8."Мнения"
Тук можете да прочетете мнения за продукти от други клиенти на GET.BG.
9."Езици"
В полето езици можете да изберете езика на който да бъде сайта: Български или Английски (За момента само на български. Разработва се версията на английски език) 
10."Валути"
С помощта на новата опция "Валути" можете да видите цените на стоките в USD или Евро.
В най-долната част на сайта, под рекламните бенери мойете да видите ICQ статуса ни и да ни пишете в реално време ако желаете с въпроси или поръчки.

В централното поле има кратко обяснение за цените на стоките и доставката в GET.BG
11.В полето "Нови стоки за .....(текущият месец)" можете да видите новите стоки за месеца.
 

Често задавани въпроси!

 1. Как да разгледам стоките в GET.BG?
 2. Как да пазарувам в GET.BG?
 3. Как да се регистрирам в GET.BG?
 4. Как да видя статуса на направените от мен поръчки?
 5. Забравих паролата си. Как да вляза отново със старият си профил в GET.BG?

Как да разгледам стоките в GET.BG?

 • Кликвайки врху категорията (Намират се в горната лява част на екрана Ви. Например GSM&Аксесоари) отваряте подкатегорите в главната категория. В централаната част на екрана ще видите подкатегориите в главната категория("GSM телефони" и "Батерии за GSM") илюстровани със снимки.Под полето с подкатегориите ще видите полето "Нови стоки за месеца" Всяка снимка която виждате е линк към продукт или категория в GET.BG. Ако кликнете върху подкатегорията ("GSM апарати"), в централната част на страницата ще видите списък с предлаганите стоки в тази категория. Падащият лист "Покажи" Ви дава възмойност да извадите на страницата само стоките от даден Производител или Търговска марка. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта който сте избрали ще влезете в индивидуалната страница на продукта.
  Тук можете да видите подробно описание на всички функции на продукта, както и по-голяма снимка. Тук можете да прочетете мнения от други клиенти за този продукт(бутона "Мнения"), да мапишете свое мнение за него(бутона "Мнения") или да поръчате този продукт чрез бутона "Купувам"

Как да пазарувам в GET.BG?   

 • За да пазарувате в GET.BG  е необходимо да сте се регистрирал в GET.BG. Ако все още не сте го направили можете да се регистрирате кликвайки тук.

  Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от GET.BG трябва да отидете на индивидулната страница на продукта който сте избрали и да кликнете върху бутона "Купувам". Той ще Ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата пазарска количка. Тук можете да коригирате артикулите и колиличествата, които сте заявили с бутона "Купувам". Ако маркирате даден продукт и промените количеството на "0" той ще изчезне от количката Ви. С помощта на бутона "Обнови" винаги можете да видите актуланото състояние на количката Ви. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които иската да купите в GET.BG, трябва да продължите нанатък с помощта на бутона "Поръчка". Той ще Ви изпрати на страницата, в която трабва да се идентифицирате като клиент, ако вече имате създаден профил в GET.BG или да се регистрирате като клиент, ако все още не сте го направили
  1.Ако вече сте регистриран, трябва да въведете е-маил адреса, с който сте регистриран при нас и Вашата уникална парола за достъп в GET.BG и да кликнете върху бутона "Напред". 
  2.Ако сте нов клиент трябва да маркирате "Аз съм нов клиент" и да кликнете върху бутона "Напред" Той ще ви отведе на страницата за регистрация. След като попълните всички данни трябва да натиснете отново бутона "Напред".

  Горните действия Ви отвеждат на страницата, на която можете да коригирате адреса за доставка на поръчаната от Вас стока. С помощта на бутона "Промяна адрес" можете да промените адреса за доставка. Тук можете да добавите нов адрес за доставка (Например на Ваш приятел или приятелка или роднина) с помощта на бутона "Добави адрес".
  Кликвайки отново върху бутона "Напред" ще видите наименованието и цената на стоката, която сте поръчали заедно с цената на доставката и адреса за доставка.
  Кликвайки върху бутона "Потвърждавам" Вие ни изпращяте Вашата поръчка за избраната от Вас стока. На следващият екран ще видите потвърждение от GET.BG, че сте направили поръчка и ще Ви бъде изпратен е-маил със Ващата поръчка. Натискайки отново бутона "Напред" ще се върнете на началната страница на GET.BG.
  * минималната цена на поръчка е 10 лева, за да поръчате стока под 10 лева, трябва да се комбинират няколко стоки за да се достигне минимума!

Как да се регистрирам в GET.BG?

 • В горният десен ъгъл на екрана Ви има връзка "Профил". Кликвайки върху нея ще отидете на страницата за идентификация. Тук трябва да въведете вашият е-маил адрес, в полето за отметка трябва да изберете "Аз съм нов клиент" и да кликнете върху бутона "Напред". Той ще ви отведе на страницата за регистрация. Тук трябва да попълните всички задължителни полета. Можете също така да се абонирате за е-маил с новости и промоции в GET.BG. След като попълните всички данни трябва да натиснете отново бутона "Напред". Вече сте регистриран в GET.BG
   

Как да видя статуса на направените от мен поръчки?

 • За да видите статуса на поръчките си трябва да кликнете върху връзката "Профил". 
  Ако вече сте се идентифицирали като клиент с вашите уникални e-mail и парола ще видите вашите днни в профила Ви при нас. Бутона "История Статус" ще покаже всички ваши поръчки правени в GET.BG и техният статус.
  Ако не сте се идентифицирали като клиент, връзката "Профил" ще ви отведе на страницата за идентификация, където ще трябва да въведете своите уникани e-mail и парола за да влезете в своя профил при нас с помощта на бутона "Напред". Сега кликвайки върху бутона "История Статус" ще видите всички ваши поръчки правени в GET.BG и техният статус.
   

Забравих паролата си. Как да вляза отново със старият си профил в GET.BG?

 • Начин 1: Кликнете върху връзката по-долу и просто попълнете е-маил адреса, с който сте регистриран при нас и кликнете върху бутона "Напред". Така ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. Можете да я промените след като влезете в своя профил като въведете нова лесна за запомняне от Вас парола.
  Забравена парола? Натиснете тук за да Ви я изпратим.
 • Начин 2:
  В горният десен ъгъл на екрана Ви има връзка "Профил". Кликвайки върху нея ще отидете на страницата за идентификация. Тук трябва да кликнете върху връзката в долният ляв ъгъл на екрана "Забравена парола? Натиснете тук за да Ви я изпратим." Тя ще ви отведе на страница, в която трябва само да въведете своят е-маил адрес и да кликнете върху бутона "Напред". Така ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. Можете да я промените след като влезете в своя профил като въведете нова лесна за запомняне от Вас парола.
   

Снимките на стоките са  примерни, при желание за определен цвят на дадена стока,ако не се избира с падащо меню, можете да го уточните в поръчката.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки