Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
250.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 27.75 лв.

Безплатна доставка!
Спечели 250 точки при покупка
ИЛИ

Къща за куче от дърво Класик на Karlie, размер S

ELKMD_D001
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

250.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 27.75 лв.

 • Мес. вноска: 91.38 лв.
 • Мес. вноска: 48.54 лв.
 • Мес. вноска: 34.88 лв.
 • Мес. вноска: 27.75 лв.
 • Мес. вноска: 23.68 лв.


Висококачествен дом за куче, произведен от фирма Karlie - Германия. Размер S - 76х70х76см. Изработен от дървесина с безвредна за кучето обработка. 100% защита срущу влага на всички елементи на къщата. Осигурена вентилация и възможност за лесно почистване. Удобна за транспорт - предлага се в разглобен вид. Елементарна за сглобяване и разглобяване при необходимост от преместване. С безплатна доставка до адреса и монтаж при Ваше желание.

...още информация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 02.07.2016
Последна актуализация е извършена на: 27.03.2017
КатегорииСнимки на продукта

Подробности

Първоначалната реакция на всеки, който има необходимост да осигури къща за двор за своето куче е да се насочи към множеството магазини за дървен материал, разположени в покрайнините на всеки голям град. Там се предлагат сковани къщички за кучета, за които при оглед прави впечатление, че най-често са изработени от материали, останали от основното производство, от недобре обработена иглолистна дървесина, липса на всякаква влагозащита на дървения материал, в най-добрия случай с частичен обикновен байц за цвят. Използваните крепежи (пирони) са необезопасени, нито защитени от корозия.

 

Това крие опасност от нараняване на Вашия домашен любимец и обрича продукта на изключително кратък живот, обикновено около един сезон. Тези продукти се предлагат в сглобен вид (невъзможно е да бъдат разглобени) и транспортът им най-често изисква ангажиране на товарен превоз. Ако все пак го доставите до адреса си, то "довършителните" работи от Ваша страна са неизбежни - полагане на влагозащита, механично укрепване и обезопасяване. Всичко това обезсмисля в значителна степен заплатената първоначално "изгодна" цена, защото реално вложения от Вас ресурс е много по-голям от нея.

 

Това е нашият аргумент да Ви предложим един завършен продукт - висококачествен дом за куче, произведен от фирма Karlie - Германия.

 

Изработен от дървесина с безвредна за кучето обработка. 100% защита срущу влага на всички елементи на къщата. Осигурена вентилация и възможност за лесно почистване. Удобна за транспорт - предлага се в разглобен вид. Елементарна за сглобяване и разглобяване при необходимост от преместване.

 

С безплатна доставка до адреса и монтаж при Ваше желание.  

 

Стабилна, устойчива на атмосферни условия колибка за кучета. Покривът е покрит с битумни плоскости. Основата е с крака, което прави лесно почистването под колибата и я предпазва от студ и влага. Удобен и обезопасен отвор за влизане. Многократно разглобяема при необходимост. Използваните за сглобяване крепежи са винтове за дърво (не пирони) и шпилки и гайки с антикорозионна защита.

 

Възможност за закупуване на прозрачна преграда - врата.

 

Така, финално, Вие получавате дом за своя любимец, като гарантирате неговата безопасност и комфорт при обитаване, знаете точно колко плащате за завършения до монтаж във Вашия двор продукт и решавате въпроса дълготрайно, не само за един сезон.

ТТТака  

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

TBI Leasing
 • 3 месецаx91.38 лв.
 • 6 месецаx48.54 лв.
 • 9 месецаx34.88 лв.
 • 12 месецаx27.75 лв.
 • 15 месецаx23.68 лв.
TBI Leasing за редовни клиенти
 • 3 месецаx90.27 лв.
 • 6 месецаx47.84 лв.
 • 9 месецаx34.10 лв.
 • 12 месецаx27.04 лв.
 • 15 месецаx22.93 лв.
Моля, поълнете необходимите данни и оператор ще се свърже с вас. За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта и подписано „Искане-декларация за потребителски кредит" и попълнен "Въпросник". Попълнените документи заедно с копие на личната карта и написано и подписано "Вярно с оригинала!" изпратете сканирани на е-майл: tbi@get.bg. Ние ще се свържем с Вас за подробности по поръчката. Има ограничение за категориите стоки - например детски играчки, бижута, дрехи, софтуер. Допълнителна такса от 10 лева за транспортиране и обработка на документите. Заплаща се при подписване на договора.
Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки