Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
56.00 лв.
Безплатна доставка!

Японски чайник 0,6 литра A2312

DIM_A2312
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: Не е налично

56.00 лв.

Дизайнът на автентичният японски чайник се е променял през вековете под въздействието на японската култура и традиция. Японският чайник се превръща в един от символите на Япония. Той се използва едновременно за декорация и като средство за приготвяне на вкусен и ароматен чай....още информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 15.01.2013
Последна актуализация е извършена на: 28.02.2017Подробности

  • Японският чайник е направен от специален вид желязо. Така се постига декорацията и специфичния цвят.
  • Японците вярват, че горещият чай взаимодейства със стените на съда, което стимулира отделянето на минимални количества желязо. А желязото въздейства благоприятно върху човешкото здраве.
  • Чайникът се използва само за запарване и сервиране на чай!
  • Как се прави Чай?
    • Преди употреба налей вода в отделен съд и изчакай да заври. Налей горещата вода в отвора под капака. Постави чаят в чайника. Запари за няколко минути и се наслади на усещането.
  • Обем на чайника: 0,6 литра
ъжда. Препоръчва се да не се задържа чай повече от 12 часа. Добре е да съхранявате чайника на хладно и сухо място. Той може да бъде използван и като предмет за декорация. Събужда усещане за мистика и топлина. Ако се появи ръжда върху чайника .. Измий повърхността с мека, метална четка или домакинска тел. Приготви чай от пакетче или листа. Намажи засегнатите от ръжда външни части с приготвеното пакетче чай или чаени листа. Естестената реакция на таниновата киселина в чая и р

http://www.jenite.net/2007/10/blog-post_59.html
Сайтът на Една ЖенИсторията на Японския Чайник Автентичният японски чайник идва от древен Китай. Дизайнът му се е променял през вековете под въздействието на японската култура и традиция. Японският чайник се превръща в един от символите на Япония. Той се използва едновременно за декорация и като средство за приготвяне на вкусен и ароматен чай. Как е направен Японския Чайник? Японският чайник е направен от специален вид желязо. След отливането на чайника, повърхността се обработва ръчно. Така се постига декорацията и специфичния цвят. Вътрешната страна на съда е емайлирана в черно. По този начин се избегва образуването на ръжда. Японците вярват, че горещият чай взаимодейства със стените на съда, което стимулира отделянето на минимални количества желязо. А желязото въздейства благоприятно върху човешкото здраве. Важно! Чайникът се използва само за запарване и сервиране на чай! Не се слага директно върху котлон! Как се прави Чай? Преди употреба налей вода в отделен съд и изчакай да заври. Налей горещата вода в отвора под капака. Постави чаят в металната цедка в чайника. Запари за няколко минути и се наслади на усещането. Как се почиства Чайника? След всяка употреба, почиствай добре и подсушавай добре чайника. Така ще избегнеш появата на ръжда. Препоръчва се да не се задържа чай повече от 12 часа. Добре е да съхранявате чайника на хладно и сухо място. Той може да бъде използван и като предмет за декорация. Събужда усещане за мистика и топлина. Ако се появи ръжда върху чайника .. Измий повърхността с мека, метална четка или домакинска тел. Приготви чай от пакетче или листа. Намажи засегнатите от ръжда външни части с приготвеното пакетче чай или чаени листа. Естестената реакция на таниновата киселина в чая и ръждивата повърхност води до образуването на запечатващ ръждата слой. Така се предотвратява последваща поява на ръжда. Ръждата върху чайника не е токсична и не е вредна за здравето. Откъде мога да си го Купя? В София има две места. Едното, разбира се, е Чаената Фабрика. Адресът е ул.Бенковска 11. Другото, е малко магазинче за алкокол и шоколад. Адресът е ул. Иван Асен II. (срещу градинката пред Райфайзен банк) Колко струва? Цената е около 50, 60 лева и си заслужава. Аз се сдобих наскоро с Японско Чайниче. И все още съм в Еуфория.Автентичният японски чайник идва от древен Китай. Дизайнът му се е променял през вековете под въздействието на японската култура и традиция. Японският чайник се превръща в един от символите на Япония. Той се използва едновременно за декорация и като средство за приготвяне на вкусен и ароматен чай.Как е направен Японския Чайник?
Японският чайник е направен от специален вид желязо. Така се постига декорацията и специфичния цвят.
Японците вярват, че горещият чай взаимодейства със стените на съда, което стимулира отделянето на минимални количества желязо.
А желязото въздейства благоприятно върху човешкото здраве.
Чайникът се използва само за запарване и сервиране на чай!
Как се прави Чай?
Преди употреба налей вода в отделен съд и изчакай да заври. Налей горещата вода в отвора под капака. Постави чаят в металната цедка в чайника. Запари за няколко минути и се наслади на усещането.ъжда. Препоръчва се да не се задържа чай повече от 12 часа. Добре е да съхранявате чайника на хладно и сухо място. Той може да бъде използван и като предмет за декорация. Събужда усещане за мистика и топлина. Ако се появи ръжда върху чайника .. Измий повърхността с мека, метална четка или домакинска тел. Приготви чай от пакетче или листа. Намажи засегнатите от ръжда външни части с приготвеното пакетче чай или чаени листа. Естестената реакция на таниновата киселина в чая и р

http://www.jenite.net/2007/10/blog-post_59.html
Сайтът на Една Жена
Японският чайник е направен от специален вид желязо. След отливането на чайника, повърхността се обработва ръчно. Така се постига декорацията и специфичния цвят. Вътрешната страна на съда е емайлирана в черно. По този начин се избегва образуването на ръжда. Японците вярват, че горещият чай взаимодейства със стените на съда, което стимулира отделянето на минимални количества желязо. А желязото въздейства благоприятно върху човешкото здраве. Важно! Чайникът се използва само за запарване и сервиране на чай! Не се слага директно върху котлон! Как се прави Чай? Преди употреба налей вода в отделен съд и изчакай да заври. Налей горещата вода в отвора под капака. Постави чаят в металната цедка в чайника. Запари за няколко минути и се наслади на усещането. Как се почиства Чайника? След всяка употреба, почиствай добре и подсушавай добре чайника. Така ще избегнеш появата на ръжда. Препоръчва се да не се задържа чай повече от 12 часа. Добре е да съхранявате чайника на хладно и сухо място. Той може да бъде използван и като предмет за декорация. Събужда усещане за мистика и топлина. Ако се появи ръжда върху чайника .. Измий повърхността с мека, метална четка или домакинска тел. Приготви чай от пакетче или листа. Намажи засегнатите от ръжда външни части с приготвеното пакетче чай или чаени листа. Естестената реакция на таниновата киселина в чая и ръждивата повърхност води до образуването на запечатващ ръждата слой. Така се предотвратява последваща поява на ръжда. Ръждата върху чайника не е токсична и не е вредна за здравето. Откъде мога да си го Купя? В София има две места. Едното, разбира се, е Чаената Фабрика. Адресът е ул.Бенковска 11. Другото, е малко магазинче за алкокол и шоколад. Адресът е ул. Иван Асен II. (срещу градинката пред Райфайзен банк) Колко струва? Цената е около 50, 60 лева и си заслужава. Аз се сдобих наскоро с Японско Чайниче. И все още съм в Еуфория.

http://www.jenite.net/2007/10/blog-post_59.html
Сайтът на Една Жена
Японският чайник е направен от специален вид желязо.

http://www.jenite.net/2007/10/blog-post_59.html
Сайтът на Една Жена
Японският чайник е направен от специален вид желязо.

http://www.jenite.net/2007/10/blog-post_59.html
Сайтът на Една Жена

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки