Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
10.50 лв.

* Задължително поле

10.50 лв.
Спечели 10 точки при покупка

HG Препарат за отстраняване на стикери 300 мл 160030106

160030106
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

10.50 лв.

HG препарат за премахване стикери дава възможност за просто премахване на стикери, стикер лепило, гумено лепило, тиксо, катранени пръски, мазни петна, масла, следи от марки и други от почти всички повърхности....още информация

Бруто тегло на стоката 1.00 кг.
Тази стока е включена в нашият магазин на: 30.05.2014
Последна актуализация е извършена на: 16.02.2015Подробности

  • HG препарат за отстраняване на стикери 160
  • За професионална и масова употреба.
  • HG препарат за премахване стикери дава възможност за просто премахване на стикери, стикер лепило, гумено лепило, тиксо, катранени пръски, мазни петна, масла, следи от марки и други от почти всички повърхности.
  • Начин на употреба: Винаги използвайте HG за отстраняване на стикери не разреден. При премахване на хартиени стикери препаратът следва да се прилагат с помощта на малка четка. При премахване на пластмасови стикери първо разхлабете един ъгъл, така че продуктът да може да премине между стикера и повърхността на фона. Оставете да подейства известно време, след което стикерът лесно ще бъде премахнат. За да премахнете всички остатъци от лепило, отново нанесете HG продукт за отстраняване на стикери и след няколко секунди го избършете с кърпа.Да се съхранява:На хладно и проветриво място.
  • Съвети за безопастност:  R10- Запалим. R65- Вреден: може да причини увреждане на белите дробове при поглъщане. R37- Дразни дихателните пътища. R66- Повтарящата се експозиция може да предизвика сухота или напукване на кожата. R67- Парите могат да предизвикат сънливост и световъртеж. R51/53- Токсичен за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда. S2- Да се пази далече от достъп на деца. S29/56- Да не се изпуска в канализацията; този материал и опаковката му да се изхвърлят само на места за събиране на опасни или специални отпадъци. S43- При пожар да се използва пясък или прахов пожарогасител. S46- При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. S64- При поглъщане устата да се изплакне с вода (но само ако пострадалият е в съзнание).
  • Опаковка:  300 мл.

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки