Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
1 200.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 122.56 лв.

Безплатна доставка!
Спечели 1200 точки при покупка
ИЛИ

BIRD LAZZZER®

ELKMD_R010
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

1 200.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 122.56 лв.

 • Мес. вноска: 427.96 лв.
 • Мес. вноска: 222.36 лв.
 • Мес. вноска: 156.76 лв.
 • Мес. вноска: 122.56 лв.
 • Мес. вноска: 103.00 лв.


Високоефективен лазерен уред за прогонване на птици от затворени помещения - складове, халета, производствени помещения, сервизни помещения, хангари, цехове, фабрики, заводи, силози. Произведен в Белгия.

...още информация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 02.07.2016
Последна актуализация е извършена на: 11.01.2017
КатегорииСнимки на продукта

Подробности

BIRD LAZZZER излъчва постоянно движещ се лазерен лъч със зелен цвят "Green" - дължина на вълната λ= 532 nm и мощност 40mW. Емисията "сканира" охранявания обем по вертикала и по хоризонтала с висока скорост, като така не остава празно място, "необходено" от лъча.

 

BIRD LAZZZER e предназначен да защити Вашия бизнес - Вашите складове, производствени помещения, Вашите работни помещения от нежелано присъствие на птици /високоефективен срещу гълъби и лястовици/. Уредът ще изгони "натрапниците" и ще предпази Вашия обект от замърсявнията, шума и съпътстващите тяхното пребиваване негативни последици.

 

BIRD LAZZZER  се включва да работи само нощем, когато птиците, заселили се в помещението не са активни и се отдават на почивка.  Уредът създава дискомфорт на птиците, като не им позволява да почиват, да се възстановяват и да гнездят през тъмната част от денонощието, с което мястото се превръща в изключително "недружелюбно" за тях. Доказано е, че когато птиците не могат да почиват спокойно, те се стремят да напуснат мястото възможно най-бързо, което решава проблема с присъствието им по един хуманен и безвреден начин.

 

BIRD LAZZZER не вреди по никакъв начин нито на птиците, нито на хората при нормална експлоатация, уредът служи единствено за сплашване и изгонване на нежелано заселилите се птици от охранявания обем. Как действа BIRD LAZZZER може да бъде видяно в следните видеоматериали: видео1, видео2.

 

Режимът на работа на BIRD LAZZZER е постоянен: редуващи се автоматично 15 минути работа и 15 минути почивка, с цел осигуряване на топлинния баланс на уреда и защита от прегряване. Уредът има цифров броя отчитащ оставащите секунди (от 900 до 0) на всеки цикъл работа/почивка. Така операторът може много точно да планира какво се случва във всеки един момент от приложението.

 

Ползватели на BIRD LAZZZER по света са водещи хранителни вериги, авиокомпании, производители, индустриални компании - всеки, който стопанисва големи по обем помещения, потенциално застрашени от заселване на нежелани птици.

 

BIRD LAZZZER не генерира никакви радиосмущения и не нарушава работата на каквато и да е електронна апартура /в т.ч. охранителна/, инсталирана в охранявания обект или в близост до него. Уредът отговаря на всички Европейски технически изисквания, доказано със сертификат за съответствие.

 

За подробно запознаване с приложението на уреда, моля, "изтеглете" от Изтегляния> /по-горе/ оригиналната Инструкция за експлоатация  и Декларацията за съответствие към Европейските технически стандарти.

 

Ние Ви предлагаме BIRD LAZZZER на най-добрата цена в Европа! Ако все пак ни посочите друго място с по-добра от нашата цена, то за Вас ще направим търговска отстъпка от 10% спрямо намерената от Вас цена! Очакваме Вашата поръчка!

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

TBI Leasing
 • 3 месецаx427.96 лв.
 • 6 месецаx222.36 лв.
 • 9 месецаx156.76 лв.
 • 12 месецаx122.56 лв.
 • 15 месецаx103.00 лв.
TBI Leasing за редовни клиенти
 • 3 месецаx422.64 лв.
 • 6 месецаx219.00 лв.
 • 9 месецаx153.03 лв.
 • 12 месецаx119.13 лв.
 • 15 месецаx99.42 лв.
Моля, поълнете необходимите данни и оператор ще се свърже с вас. За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта и подписано „Искане-декларация за потребителски кредит" и попълнен "Въпросник". Попълнените документи заедно с копие на личната карта и написано и подписано "Вярно с оригинала!" изпратете сканирани на е-майл: tbi@get.bg. Ние ще се свържем с Вас за подробности по поръчката. Има ограничение за категориите стоки - например детски играчки, бижута, дрехи, софтуер. Допълнителна такса от 10 лева за транспортиране и обработка на документите. Заплаща се при подписване на договора.
Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки