Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
48.99 лв.
Спечели 48 точки при покупка
ИЛИ

Beleduc Игра Тастаро 22396

UKK_22396
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

48.99 лв.

Съдържа: 8 дървени форми, 32 дървени карти с размери 45 мм х 45 ммм х 4 мм...още информация

Бруто тегло на стоката 1.00 кг.
Тази стока е включена в нашият магазин на: 22.05.2015
Последна актуализация е извършена на: 01.03.2017Подробности

  • Препоръчителна възраст: 4 +
  • Брой играчи: от един до петима
  • Съдържа:
    • 8 дървени форми
    • 32 дървени карти с размери 45 мм х 45 ммм х 4 мм
    • 3 памучни торбички

Автор: Кристиане Хюпер

Подготовка за играта: Текстилните торбички, дървените карти и дървените форми се изваждат и отделят. Играта съдържа сбор от осем различни форми, разделени на групи: карти с цветни нарисувани картини, форми с цвят на естествено дърво, карти с изрязани форми, цвят - естествено дърво. Първо, всички от осемте изрязани фигурки трябва да бъдат извадени и разположени. Дори най–младите играчи могат да разграничат различните форми на елементите. Веднага щом играчите се запознаят с различните видове и форми, играта може да бъде играна по различни начини.

Правила на играта, първи вариант: Дървените карти с изрисувани предмети и оцветените с фон се се поставят с лице надолу на масата за игра. Играчът, който е наред избира и обръща с ръка една дървена плочка, след това и втора, като се старае да търси двойка еднакви изображения. Играчът може да запази първата плочка докато избира втората. Ако двете плочки не правят двойка, играчът връща и двете при останалите, обърнати надолу с изображенията и е ред на следващия играч. Победител е онзи играч, който има най-много двойки изображения.

Правила на играта, втори вариант:Други комбинации могат също да се използват, базирайки се на степен на различие: нарисувана картинка/ изрисуван фон, нарисувана картина/ карта с изрязана форма, карта с цветен фон/ карта с изрязана форма.

Правила на играта, трети вариант: Изрязаните форми, картите, в които те се вгнездяват и картите с повдигнатите форми се поставят в правилните текстилни торбички. Картите, които изобразяват фигура и тези, на които има фон се обръщат с лицето надолу към масата. Играчите започват като всеки от тях обръща плочка, опитвайки се да намери нейната съответната измежду останалите. Щом играч открие двойка карти, тя остава за него. Следващата част от играта, всеки играч трябва да изтегли една от формите в торбичките и да се опита да ги напасне с тези, които вече има пред себе си, използвайки усещанията на пръстите си без да гледа в торбичката. Ако успее да намери правилната форма, формата остава за него и е ред на следващия играч. Ако не успее да извади правилната форма от торбичките, трябва да върне избрания елемент обратно. Първият, който има форми пред себе си е победител в играта.

Весели игри!

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки