Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
95.00 лв.
Безплатна доставка!
Спечели 95 точки при покупка
ИЛИ

Аминокиселини MuscleMeds - NO Bull

SZN_MuscleMeds - NO Bull
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

95.00 лв.

MuscleMeds - NO Bull

NO BULL XMT
http://musclemedsrx.com/no-bull-xmt

Вдигайте Повече Тежести или Повече Повторения


Увеличава Мускулната Сила, Бързина и Издръжливост;
Увеличава Притока н.....още информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 10.10.2016
Последна актуализация е извършена на: 06.12.2016Подробности

MuscleMeds - NO Bull NO BULL XMT http://musclemedsrx.com/no-bull-xmt Вдигайте Повече Тежести или Повече Повторения Увеличава Мускулната Сила, Бързина и Издръжливост; Увеличава Притока на Кръв и Напомпване на Мускулите с 54%; Увеличава Анаболната Сигнализация да Активира Мускулния Растеж; Cre3 ™ Креатин Комплекс. Налични Вкусове: Плодов пунш; лимонов лед. Налични размери: 230 грама. NO BULL XMT Pre-Workout Formula повишава мускулната сила, скорост и издръжливост, което ви позволява да вдигате по-големи тежести и повече повторения.
Крайният резултат е по-голям, по-силни мускули и по-добри тренировки! NO BULL XMT (Повишено Напрежение в Мускулите) е формулиран с клинично изследвани съставки, подобряващи показателите за тренировка и мускулния растеж чрез доказана концепция наречена "Време Под Напрежение." По време на силова тренировка, количеството време през което мускулите ви работят, се измерва в повторения и размера на напрежение се измерва в тегло.
Увеличаването на броя на повторенията (времето) и размера на теглото на щангата (напрежението), по време на серии повишава натоварването и стимулира максимален растеж на мускулите.
NO BULL XMT е формулиран да направи точно това - Повече Повторения + Още Тегло = По-голям мускулен растеж. В развитието на NO BULL XMT,  изследователите на MuscleMeds фокусират върху ключов механизъм в мускулната матрица "Възбуда-Свиване." Подобряването на този механизъм  действа на мускулната тъкан за повишаване на мускулната сила, скорост и издръжливост като по този начин се увеличава "Времеро Под Напрежение" и общата тренировъчна производителност.
В допълнение към повишаване на мускулната "Възбуда-Свиване," напредналият синергичен дизайн на NO BULL XMT също увеличава енергията, напомпването на мускулите и анаболната сигнализация, което го прави най-добрата тренировъчна формула за повишаване на производителността преди тренировка. NO BULL XMT е предтренировъчна формула за тези, които искат повече ...
повече повторения + Още Тежести = По-голям мускулен растеж! NO BULL XMT-PEAK ATP ПРЕГЛЕД NO BULL XMT Pre-Workout Formula използва пълната клинична доза от PEAK ATP за насърчаване на изграждането на мускулите и увеличаване на силата.
PEAK ATP има богати клинични изследвания подкрепени от своите ползи, включително следните: Качване До 4 кг.
Мускули; Качване До 147% На Общата Телесна Сила; Увеличаване Притока на кръв и напомпване на мускулите с 54%; PEAK ATP е също показано и в други клинични изследвания, за да се намали мускулната умора в тествани индивиди, плюс увеличаване притока на кръв към работещите мускули. В допълнение, NO BULL XMT предтренировъчна екстремна формула включва Cre3™ Creatine Complex с Beta-A за масивни помпи, Sudden Impact Neurotropic Energizers за интензивност, енергия и фокус, плюс изключителната  MuscleMeds  DecaDrive Delivery технология за оптимално поемане и усвояване. PEAK ATP ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ МУСКУЛНАТА МАСА & СИЛА При режима на ATP в комбинация със силови упражнения се наблюдава една двойна-сляпа, плацебо-контролирана и проучена диета, за да: Увеличи Общата Сила със 147% (1а); Увеличи Вертикалната Скачаща Мощност с 25% (1б); Увеличи Чистата Мускулна Маса с 90% (1в); Увеличи Мускулната Плътност До 96% (1г); Подобри Потока на Кръв С 54% (3); Намали Мускулната Умора (1) ЕФЕКТИ НА ДЪЛГОСРОЧНО 400 MG PEAK ATP ДОЗИРАНЕ Чиста Мускулна Маса - АТФ: увеличение до 4,0 кг; Плацебо: 2,1 кг увеличение. Мускулна Дебелина - АТФ: 4.9 мм увеличение; Плацебо: 2.5 мм увеличение.
АТФ значително увеличава ЧММ (Чиста мускулна маса) и Мускулна дебелина спрямо плацебо. Източник:.
Уилсън, J, и др, "Влияние на устния аденозин-5'-трифосфат добавка на спортните постижения, скелетните мускули, хипертрофия и възстановяване в резистентност при мъже," Nutr Metab (Lond).
2013 22 Сеп; 10 (1): 57.
Дой: 10.1186 / 1743-7075-10-57. МУСКУЛНА УМОРА & АТФ Имаме кислородни сензори, които освобождават АТФ, когато кислорода е ниско. Увеличението на АТФ показателите, повишава на притока на кръв. Когато мускулите са уморени, хемоглобинното насищане с кислород се понижава. Като резултат червените кръвни клетки освобождават АТФ и АТФ увеличава вазодилатацията и кръвния поток. В условията на умора, наличието на кислород и освобождаването на калций може да намалее в скелетните мускули.
Когато това се случи, червените кръвни клетки реагират чрез освобождаване на АТФ в кръвта, което предизвиква вазодилатация, локализиране на притока на кръв, засилено усвояване на хранителни вещества и устойчива мускулна възбудимост чрез увеличаване на поглъщането на извънклетъчен калций. ДОЗИРАНЕ БАЗИРАНО НА ПРОУЧВАНЕ 400 МГ от PEAK ATP дневно в продължение на 15 дни.    Източник: Rathmacher и др .: "аденозин-5'-трифосфат (ATP) добавка подобрява ниския пиков мускулен момент и умора по време на сесии с висока интензитет." JISSN, 2012, 09:48. PEAK ATP БЕЗОПАСНОСТ – ПРЕГЛЕД НА ИЗСЛЕДВАНИЯ ВЪРХУ ХОРА 400 мг PEAK ATP дневно за период до 12 седмици не довежда до нежелани събития или клинично значими опасения за безопасността при хора, които са го приели. 250, 1250 или 5000 мг на ден през устата ATP х 28 дни, при 18-60-годишни мъже и жени, съобщава да бъде "безопасно, както се вижда от чернодробни и бъбречни параметри." 4000 мг орално ATP консумирано и последващо с НСПС (Нестероидни противовъзпалителни средства) се докладва да няма нежелани ефекти при здрави индивиди. NO BULL XMT PEAK PERFORMANCE MATRIX ПРЕГЛЕД POWER-AMP С CRE3 ™ CREATINE КОМПЛЕКС И BETA-A За да се разшири мощното изграждане на мускулите и напомпващите ефекти на NO BULL XMT пред-тренировъчна формула, учените от MuscleMeds разработват Power-AMP Cre3 ™ Creatine Complex.
Той се състои от мулти-сорс креатин комплекс свързан с няколко молекули, като се възползват от различните пътища при тяхното поглъщане.
Cre3 Creatine Complex се състои от креатин монохидрат, креатин и креатин глюконат MagnaPower®.
Тази нова комбинация насърчава по-голямо мускулно уголемяване, което води до най-висок мускулен растеж и възстановяване.
Cre3 Creatine Complex в NO BULL XMT ще помогне да се достигнат пиковите плазмени нива на креатин по-бързо, за да се подобри скоростта на абсорбция в организма и стимулиране на образуването и регенерирането на АТФ за интензивна тренировка всеки път.
В допълнение в комплекса е добавен бета аланин, за да помогне на буферната киселина в мускулите и да увеличи производството на енергия по време на тренировка. КРЕАТИН МОНОХИДРАТ: креатин монохидрат, естествено вещество в организма, е една от най-изследваните и широко употребявани хранителни добавки в света, който е доказан, че подкрепя не само увеличаване на мускулната сила и мощ, но също и растежа на мускулите.
Добавянето на креатин монохидрат ще увеличи способността на организма да пресъздаде аденозин трифосфат (АТФ), който е отговорен за осигуряване на необходимата енергия за мускулните контракции, което води до по-голямо възстановяване, увеличена издръжливост и подобрена производителност. КРЕАТИН МАГНАПАУЪР: Креатин Magnapower® (като магнезиев креатин хелат) е форма на креатин, която се транспортира по различен път за разлика монохидрат, като по този начин ускорява поглъщането и намаляване умората.
Креатин Magnapower® също е доказан да увеличава мускулната хидратация на клетките и помпите. КРЕАТИН ГЛЮКОНАТ: Креатин глюконат е уникална форма на креатин, който е свързан с глюкозата и се абсорбира по подобен начин като глюкозата.
Тази забележителна формула може да спомогне за повишаване на абсорбцията на креатин и да стимулира физическите ползи при взимане добавка. Източник: Bemben MG, Ламонт HS Креатинови добавки и упражнения: последни открития.
Sports Med.
(2005) 35 (2): 107-25. БЕТА АЛАНИН: Бета-аланинът е естествена аминокиселина, която при поглъщане метаболизира в дипептид карнозин.
Изследванията показват, че карнозина помага за буфериране на киселина в мускулната тъкан, като по този начин позволява да се тренира по-здраво и по-дълго.
Освен това, изследвания показват, че карнозин увеличава мускулната сила и мощност, спомага за увеличаване на чистата мускулна маса и подобрява анаеробната и аеробна издръжливост. Източник: Hill В.
А., Р.
В.
Harris, Н.
Й.
Ким, L.
Boobis, C.
Продажба, J.
​​A.
Wise.
"Ефектът на бета-аланин и креатин монохидрат за мускулния състав и тренировка." (Представен на Годишната конференция в американския колеж по спортна медицина, 2005 г., Nashville.) ВНЕЗАПЕН СБЛЪСЪК НА НЕРВОТРОПНИ ЕНЕРГЕТИЦИ КОФЕИН: Кофеинът е стимулант на централната нервна система и метаболитен стимулант, който блокира аденозиновите рецептори.
Проучванията потвърждават, че кофеинът може веднага да увеличи енергийността, за да се намали мускулната умора, подобри яснотата и психическия фокус.
Непосредствените ползи от кофеин могат значително да увеличат интензивността на сериите при тренировка.
Освен това, кофеинът помага при мобилизирането на мазнините да бъдат изгаряни. Източник: Болтън, Sanford (1981).
"Кофеин: Психологически ефекти, употребата и злоупотребата".
Orthomolecular Psychiatry 10 (3): 202-211. АЙЛЕКС ПАРАГУАРИЕНСИС: Айлекс Парагуариенсис, известен също като Йерба Мате, е вид бодлива зеленика (джел, кошличар) и е доказано да подобрява постиженията при тренировка.
Айлекс Парагуариенсис е естествена стимулантна билка, която е доказана, че помага както за изгарянето на мазнини, така и за загубата на тегло.
Също така има способността да потиска апетита, да увеличава метаболизма, а също така и да работи като диуретик, за да помогне за премахване на излишната вода и течности. Източник: Martinet и сътр (1999), Термогенните ефекти от търговската мрежа на растителните препарати, насочени към лечение на човешко затлъстяване.
Phytomedicine, 6: 231-238 МУКУНА ПРУРИЕНС: Изследванията показват, че Мукуна Пруриенс играе важна роля при насърчаване и поддържане на здравословните нива на

Характеристики

Вкусове:
 • Лимон
 • Лимон
 • Плодов пунш
 • Bonus50  

  Напишете Вашето мнение

  Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

  Bonus50  

  Въпроси за продукт

  Задайте въпрос

  Няма въпроси към продукта !

  Други стоки от категорията

  Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки