Вход
и регистрация
Количка
Категории
0700 / 4 20 10 get-bg-skype
960.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 98.61 лв.

Безплатна доставка!
Спечели 960 точки при покупка
ИЛИ

ALCOSCAN model ALP-1®

ELKMD_A011
(0 мнения от клиенти)| Добави мнение

Въпроси към продукта(0)

Наличност: На склад

960.00 лв.

Купи на лизинг: 12мес. x 98.61 лв.

 • Мес. вноска: 342.93 лв.
 • Мес. вноска: 178.45 лв.
 • Мес. вноска: 125.97 лв.
 • Мес. вноска: 98.61 лв.
 • Мес. вноска: 82.96 лв.


Професионален тестер за алкохол в кръвта от най-висок клас със CE/TUV-Сертификат, Произведен в Южна Корея.ALP-1® е тестер съчетаващ в себе си най-новите и най-високите постижения в областта на измерването на алкохолна концентрация. ALP-1® включва в себе си електрохимичен сензорен модул (Fuel cell alcohol sensor), интегрирана памет за 500 резултата, възможност за ползване на външна памет, три режима на измерване, Bluetooth, софтуер за връзка с РС, принтер за резултата. Уредът използва заводски калибриран сменяем сензорен модул и индивидуални мундщуци. Така ползвателят разполага винаги с точен (калибриран) уред през целия му експлоатационен живот, при минимални експлоатационни разходи.

...още информация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Тази стока е включена в нашият магазин на: 02.07.2016
Последна актуализация е извършена на: 23.03.2017
КатегорииСнимки на продукта

Подробности

Професионален тестер за алкохол в кръвта модел ALP-1® измерва алкохолно съдържание до 4‰ (промила) при точност от +- 0,05% от показанието в промили, като точността е отнесена за измерена стойност 0,1 промила.

 

Използваният измервателен елемент е „електрохимичен измервателен сензор (Fuel cell alcohol sensor)“ от последно поколение, осигуряващ професионално измерване на алкохолна концентрация за нуждите на фирми, полиция и всеки любител на висококачествената измервателна техника.

 

Сензорният елемен при ALP-1® е оформен като заводски калибриран сензорен модул, който позволява да бъде подменян при нужда от самия потребител, без участието на обслужващия сервиз. Това увеличава самостоятелността при използване и намалява времето за обслужване на тестера до секунди.

 

Електрохимичният тип измервателен сензор освен висока точност на измерване осигурява удължен период за експлоатация между циклите за обслужване. Също така осигурява значително по-висока степен на устойчивост и стабилност по отношение на влиянието на влажност, температура и замърсяване на околния въздух върху работата и годността на тестера в сравнение с полупроводниковия тип измервателен сензор.

 

ALP-1® работи с многократен индивидуален сменяем накрайник (мундщук), което гарантира хигиената на ползвателите и висока точност на измерване. Комплектът на уреда включва 52 броя мундщуци (2 в опаковката на уреда и 50 допълнително от нас).

 

Използваният от ALP-1® мундщук е специално разработен и се използва единствено от този модел тестер, с цел обслужване на високите технически параметри на модела. При ALP-1® мундщукът може да бъде поставен двустранно, с което пробата да може да се взима както отдясно така и отляво за удобство на ползвателя.

 

ALP-1® има три режима на работа:

NORMAL. При този режим резултатът се изобразява върху дисплея като цифрова стойност.

FAST. Това е режим за бърза проверка /скрининг/, при който се отсяват резултатите в две групи: по-големи и по-малки от зададена стойност, програмируема от потребителя, например 0.5 промила. Резултатът при този режим се изобразява върху дисплея като буква: „Р“ PASS – когато резултатът е с по-ниска стойност от зададената и „F“ FALL – тогава, когато резултатът надвишава зададената стойност. Провеждането на скрининг не изисква използване на индивидуален мундщук, а се реализира чрез специален накрайник, разработен специално за този режим на работа (виж приложената фотодокументация).

PASSIVE. Това е режим, който може да се прилага с всеки от останалите два режима NORMAL и FAST. При него вземането на проба от дъха става с натискането на бутон и не се изисква „издухване“ от страна на проверявания. Този режим намира приложение в случаите, когато проверяваният не е в състояние да даде сам пробата за изследване.

 

ALP-1® притежава интегрирана памет за 500 резултата от измервания, включително точното време и дата на провеждането им. Тестерът има слот за включване на външна памет, с което обема на съхраняваните в него резултати става нелимитиран.

 

Посредством специално разработен фирмен софтуер резултатите от измерването могат да бъдат трансферирани към компютър, където да бъдат документирани и анализирани. Софтуерът е наличен върху CD и придружава всеки закупен тестер. Инсталацията на софтуера и работата с него са изключително лесни и подробно описани в придружаващите тестера инструкции за експлоатация.

 

Връзката между тестера и компютъра може да бъде чрез свързващ кабел или безжична – „Bluetooth“.

 

Като опционална възможност производителят е предвидил специализиран миниатюрен мобилен принтер за отпечатване на резултата от всяко измерване. Това позволява работата на тестера да бъде документирана върху хартиен носител в мобилни условия, независимо от наличието на компютърна конфигурация на мястото на мерене. Връзката между тестера и принтера може да бъде чрез свързващ кабел или безжична – „Bluetooth“.

 

Чрез „Bluetooth“-връзка ALP-1® може да реализира връзка с мобилен телефон и така да „зареди“ в него резултата от конкретно измерване, което се документира от камерата на мобилния телефон. Така се получава доказателствен резултат за конкретно измерване с измерен резултат, точно време на извършване и видеозапис на процеса на измерване.

 

Производителят е предвидил и звукова сигнализация, която съпътства цифровия резултат върху дисплея. Така ALP-1® „ще Ви предупреди“ в какъв диапазон е резултата, тогава когато нямате възможност да видите точната стойност на измерената алкохолна концентрация.

 

ALP-1® е компактен и удобен за работа. Размерите му са 133 х 64 х 33мм, теглото е 198g.

 

ALP-1® притежава 4-разреден LCD дисплей.

 

ALP-1® работи с 2 броя алкална батерия размер АА 1.5V, включени в комплекта и налични навсякъде на пазара при нужда от смяна. Тестерът е изключително „икономичен“ по отношение на консумацията на ел. захранване - животът на 1 комплект нови алкални батерии е около 3000 теста /тук не се има предвид работата на тестера с външни устройства/.

 

Измерването с ALP-1® е бързо, в рамките на секунди.

 

ALP-1® е изпълнен в уникален корпус с черен цвят.

 

КОМПЛЕКТЪТ НА ALP-1® ВКЛЮЧВА:

• Тестер ALP-1®; • Пластмасов куфар за съхранение на комплекта;

• 2 броя Алкална батерия 1.5V размер АА;

• CD със софтуер и кабел за връзка с компютър;

• 55 броя сменяеми индивидуални многократни накрайници (мундщуци);

• 1 брой накрайник за скрининг;

• Калъф за съхранение;

• Дръжка за тестера;

• Инструкция за експлоатация на български език;

• Инструкция за експлоатация на английски език;

• TUV / Œ сертификат.

 

Разгледайте и останалите модели тестери за алкохол в нашия специализиран сайт  www.alcoholtester.bg!

Напишете Вашето мнение

Само регистрирани потребители, може да пишат мнения. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Bonus50  

TBI Leasing
 • 3 месецаx342.93 лв.
 • 6 месецаx178.45 лв.
 • 9 месецаx125.97 лв.
 • 12 месецаx98.61 лв.
 • 15 месецаx82.96 лв.
TBI Leasing за редовни клиенти
 • 3 месецаx338.67 лв.
 • 6 месецаx175.76 лв.
 • 9 месецаx122.98 лв.
 • 12 месецаx95.86 лв.
 • 15 месецаx80.09 лв.
Моля, поълнете необходимите данни и оператор ще се свърже с вас. За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта и подписано „Искане-декларация за потребителски кредит" и попълнен "Въпросник". Попълнените документи заедно с копие на личната карта и написано и подписано "Вярно с оригинала!" изпратете сканирани на е-майл: tbi@get.bg. Ние ще се свържем с Вас за подробности по поръчката. Има ограничение за категориите стоки - например детски играчки, бижута, дрехи, софтуер. Допълнителна такса от 10 лева за транспортиране и обработка на документите. Заплаща се при подписване на договора.
Bonus50  

Въпроси за продукт

Задайте въпрос

Няма въпроси към продукта !

Други стоки от категорията

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки